Borio se sa leukemijom u bolnici u Rimu, okružen ljekarima i porodicom. Pre desetak dana pokazao je kakav je Miha bio, kada je poslednji put viđen u javnosti, kada je njegov bivši trener Zeman promovisao knjigu “Lepota neprocenjiva”. Siniši Mihajloviću nije bilo lako, ali je želeo da podrži čoveka od koga je mnogo naučio. Na predstavljanju knjige u Rimu, Eusebio di Francesco, Luigi Di Biagio, Luca Marchegiani, Roberto Fa Valli i mnoga druga velika imena italijanskog fudbala, a najdirljiviji trenutak je bio nastup Siniše Mihajloviča.

Zeman i Miha su se pozdravili, a potom i zagrlili… Zagrljaj je dugo trajao, a istovremeno se prolomio glasan i dug aplauz. Čim su Mihine riječi izašle, Zden Jack Zeman je bio veoma uzbuđen i nije to krio. Suze su mu navrle na oči i nije mogao da ne zaplače. Podsjetimo, legendarni Miha preminuo je danas u 53. godini od leukemije.

 

Nije osvojio mnogo trofeja na terenu, ali je u stvarnosti osvojio mnogo više od ostalih. cenio je mnoge igrače, zabavljao navijače i doneo nešto novo u Italiju. Jednostavno, ostavio je trag – rekao je Siniša Mihajlović o Zdenjeku Zemanu.

Oglasi - Advertisement