Bez obzira što se mnogo i različito piše o vezi između Anastasije Ražnatović i fudbalera nemanje Gudelja, obo je su pokazali da je za njih dvoje nezgodni period upoznavanja uspješno prevaziđen, te su sada u mirnim vodama svoje ljubavi, te njihov sadašnji odnos pokazuje mnoge znake da bi njihova veza mogla da bude dugoročna. To podrazumijeva da je ovaj par prebrodio neke kritične trenutke kao što je upoznavanje porodica. Već od ranije je bilo poznato da je Nemanjina porodica, majka i sestra, prihvatile Anastasiju, a prije mjesec dana je bio došao red i na Gudelja da upozna Anastasijinu porodicu.

Sasvim je jasno da je Ceca dobro prihvatila dečka svoje kćerke, ali mnoge zanima kakoav je odnos između Gudelja i Anastasijinog brata Veljka Ražnatovića? Ispada a je njihova veza stabilna i po tom pitanju, mada je Veljko uvijek pkazivao  da je malo i previše zaštitnički nastrojen prema svojoj sestri. Ipak, on je odmah Gudelja prihvatio kao člana porodice, a to se dalo zaključiti kada je Gudelj posjetio Cecinu vilu na Dedinju, a tu je bio zejdeno sa svojom majkom, sestrom i bratom

Atmosfera je bila više nego dobra među svima, a čini se da je i Nemanji Gudelju naročito laknulo što se sve odvilo upravo tako. Nekoliko dana nakon toga su Veljko i Nemanja snimljeni kako se zajedno voze kolima u prisustvu Anastasije koja je obojici veoma važna. Iz kola se orila pjesma, a njih dvojica su pokazala da su sklopila veoma blizak odnos, tako da se može zaključiti da trenutno na svim tim relacijama nema problema.

Preporučujemo