Poznati srpski glumac Goran Sultanović je dao opširan iintervju za jedan medij i istakao je kako mu njegov kum i dobar prijatelj Dragan Gaga Nikolić i dan danas jako puno nedostaje te nikada nije prebolio njegovu smrt.Njihovo prijateljstvo je bilo veliko ali Goran kaže da o njemu ne može ni da priča a da odmah ne zaplače te još uvijek nema snage da pogleda njihov zajednički film Posljednji krug u Monci.

Priznao je i da nije imao hrabrosti da ode da Dragana posjeti kada je bio u bolnici ali je Milenu Dravić sretao stalno jer žive u istom kraju. Goran je sa svojom suprugom Ivankom u braku 50 godina i kaže da mu je ona najbolji drug u životu a upoznao je u Narodnom pozorištu u vrijeme kada je Dragan Nikolić otišao na odsluženje vojnog roka pa ga je Goran zamjenio kao voditelja u Maksimetru koja je bila jako gledan.

Odmah je postao popularan i djevojke su počele da ga proganjaju ali je on želio baš onu koja njega nije htjela. Trebalo mu je pola godine da je ubjedi da odu zajedno na kafu i tako su se počeli zabavljati. Goran je prije nego se upustio u glumačke vode bio sportista i po sopstvenom priznanju nema sporta u kojem se nije oprobao ali je na kraju završio kao šahista.

Prisjetio se i raznih zgoda kada je bio mlad pa i scene kada je bio uhapšen. Sa dva druga je otišao u bisokop da pogledaju film Jedan dan života i Goran se rasplakao a neki momci koji su bili u sali su počeli da ga zadirkuju i provociraju. Kada se završio film potukao se sa njma i razvodnici koji su radili u bioskopu su pozvali policiju koja ga je privela.

Preporučeno