Svi znamo tačno kakvo nas vrijeme čeka 2023. godine, i naravno da li će padati snijeg u Novoj godini i Božiću. Što se tiče regiona Srbije, Marko Ćubrilo je takođe najavio da nas do 4. januara očekuje veoma suvo vreme bez većih padavina.

“U četvrtak ujutro hladno, ponegde uz slab mraz, ali tokom dana malo do umereno oblačno i malo toplije. Više oblaka na severu, zapadu i jugozapadu regiona, vetar južni i jugoistočni, a dnevni maksimum od +7 do +13 stepeni Celzijusa. Samo po nekim kotlinama juga regiona moguće duže zadržavanje magle,” navodi se u prognozi.

 

“Od petka pa sve do oko 04.01. uglavnom suvo i veoma do ekstremno toplo. Više oblaka će biti u petak, kada ponegde na severu, zapadu i jugozapadu može biti i malo kiše. Dok se nešto više padavna očekuje anad planiskim zaleđem severnog Jadrana zbog uticaja reljefa. Uz više oblaka noćni minimum u porastu i trebao bi se kretati od +3 do +6, dok bi dnevni maksimum bio znatno iznad proseka i kretao bi se od +8 do +17,a lokalno i oko +20 stepeni Celzijusa” – najavljuje Čubrilo.

Oglasi - Advertisement