Obitelj Đoković vrlo je česta tema u našim medijima, a dakako najreprezentativniji je Novak, koji je svojim pobjedama u tenisu došao do razine da se natječe s Rafaelom Nadalom za prvo mjesto na vrhu ljestvice. No, Novak ima još dva brata o kojima se do prije nekoliko godina malo pisalo, a sada su i oni tema stalnih priča u našim medijima.

 

 

Kao što svi znamo, drugi brat Marco ima 30 godina, živi u Španjolskoj, radi u poznatoj teniskoj akademiji, a zaljubio se u poznatu brazilsku dizajnericu Leticiju Tessaru. Novakovo podrijetlo poznato je, najmlađi brat je Deolde (26) koji je u dugogodišnjoj vezi s karizmatičnom TV voditeljicom Saškom Veselinov.

 

 

Đorđe je posebno zanimljiv jer je istaknuto da je vrlo talentiran za tenis, po mnogima je čak i bolji od Novaka, ali je lijen, dok njegov brat vrijedno radi i trenira, što se naravno isplati. Saška je ovih dana privukla pažnju svojih pratitelja objavivši fotografiju na društvenim mrežama na kojoj je napisala da njezin pas slavi prvi rođendan, ali je dodala i poruku za svog partnera Sakrij podatke.

 

“S tobom smo prošli puno toga u manje od godinu dana. Gioleta si odmah napravio žrtvenim jarcem, uvrijedio ga, počeo biti opasno grub i dobronamjeran. Pomogao si mi da ga upoznam kroz drugu prizmu, a ja znam da će jednog dana biti najbolji mogući tata – napisala je Saška. Obožavatelji su odmah reagirali, a uslijedila je salva pitanja, je li Saška htjela reći da je spremna svoju vezu podići na višu razinu, ne znamo sa sigurnošću, ali sa sigurnošću možemo reći, odnos između njih dvoje je vrlo sretan trenutno.

Oglasi - Advertisement