Danas imamo vrlo zanimljivu priču iz Šimanovaca, kako ulazimo u novu godinu, stvari se jako zakompliciraju u gotovo svim oblastima. Kako je prošla godina prošla u naznakama seksualne veze, sa Filipom, Aleksandrom, Milicaom, Miljanom, Zolom i Bebom na čelu, ova godina je počela da bude aktivnija, nešto što nam je prošle godine zaista nedostajalo. Kristijan Golubović je napustio saradnju i skoro da nismo imali višak.

Zvezdan Slavinić je nesumnjivo oženjen čovek koji apsolutno ne može da odoli šarmu slobodne Anđele Đuričić. Svi nešto sumnjaju, ali ne znaju do “Igre istine”; kada on ustane i prizna sve svoje emocije Angeli. Pitanje je samo kako mu žena reaguje, ona je napolju i mora sve da gleda. Kap koja je prelila čašu je kada on ustane i kaže Ani da ga ne čeka jer je ono što se dogodilo Anđelu jače od njihove ljubavi.

Međutim, sada je odlučio da se otvori, i da joj ukaže na neke stvari koje ga smetaju kod nje:”“Ako se ovako budeš ponašala, izdražćemo deset dana. Znam da ćeš se izbrecati za crnim stolom, a onda ćeš me dovesti u situaciju da izađem odavde. Mogu da prihvatim kako se osećaš, ali ne mogu da shvatim da se to na mene odražava. Nikada nisam tebe okrivio zbog svog nezadovoljstva. Radiš loše stvari.

Kada se žena oseća loše, ona traži pažnju i nežnost, kod tebe to nije slučaj. Nemoguće je da sam ja razlog tvog nezadovoljstva. Meni sve to ne ulazi u glavu. Dolazim u situaciju da se sklonim od tebe. Mnoge stvari kapiram, ali ne i tebe. Prošao sam ulicu, velike ljubavi i mnoge nedaće, nagledao sam se svega. To što radiš, kosi se sa zdravim razumom. Juče si stala uz mene, što me je kupilo, ali si danas već drugačija”, rekao je on.

Oglasi - Advertisement