Koliko god da imate godina, sigurno ste čuli za hit dramu “Bolji život”. Serija je emitovana u pravom trenutku, sve je bilo “skuvano” u prethodnom stanju, a cijela priča serije na najbolji mogući način oslikava potpunu sliku tadašnjeg društva.

Najmračniji dio je, međutim, to što bi se priča cijele serije lako mogla prepisati kao status quo cijele regije. Nivo savršenstva emisije ogleda se u činjenici da ona danas ima veliki uspjeh na pojedinim TV kanalima u regionu, a savršena glumačka postava apsolutno garantuje uspjeh emisije. Sva glumačka postava serije kasnije je postigla veliki uspeh u svojim daljim karijerama.

Jedna od njih je i popularna K*ka, koja igra devojku popularnog Guze, koji joj je na kraju napravio dete. Jelica Sretenović se čak okušala u njenoj muzici, svi je pamtimo po hitu “Ruska čokolada” benda Poslednja igra leptira.Njena najveća uteha danas je Ana i Olja, njeno dvoje dece koje je itekko podsećaju na preminuloga supruga. Danas je ona već ponosna baka, a njen unuk je već počeo da pokazuje i zasnimanje za glumu, tako da iver ne pada daleko od klade. 

Preporučujemo