Prije tri dana je Goca Božinovska postala baka i to je još uvijek top tema u svim srbijanskim medijima. Njen sin Mirko Šijan i Bojana Rodić koja je sestra Bogdane Ražnatović su dobili sina kojeg su nazvali po Mirkovom ocu, Zoran.

Beba je malo poranila pošto je termin bio 20-og ali to nije spriječilo novopečenog oca da u vili svoje majke u Surčinu odmah napravi veliko slavlje koj je trajalo do duboko u noć. Sin Cece Ražnatović Veljko je sada na neki način u rodu sa svojim prijateljem Mirkom jer su oženili rođene sestre a paparaci koji su opsjedli Gocinu vilu su pomno pratili ko je sve došao na proslavu i svi su primjetili da Ceca Ražnatović nije došla iako je njena snaha Bogdana po prvi put postala tetka.

I Veljko se pojavio na kratko i nakon 15 minuta otišao i odmah su osvanule špekulacije da je došlo do svađe između njega i Mirka što je poslije demantovano jer je Veljko otišao po Bogdanu i oboje su se vratili na proslavu. Obzirom da se Ceca nije pojavila isplivala je priča da između nje i Goce postoji netrpeljivost još od prije jer se Goca navodno stavila na stranu Jelene Karleuše sa kojom je Ceca u ratu već godnama i često njihove svađe imaju epilog i na sudu.

Kada je Jelena izjavila da joj je muka od Cecine djece misleći na to da su stalno u medijima iako sami nisu javne ličnosti a Goca je rekla da tu njenu izjavu podržava i da je Jeleni vjerovatno muka i od njenog sina Mirka o kojme su mediji također često pisali. Goca je rekla da je i Ceci ali i njoj muka što su im djeca stalno izloženi javnosti ali i da Karleuša ne zna šta nju čeka kada joj djeca porastu.

Preporučeno