Naravno, kada normalna osoba pročita ovakav naslov, ne zna ništa, a većina nas je definitivno ogorčena na nekoga zbog ovakvog ponašanja. Majke su apsolutno svete u svim kulturama i apsolutno ne postoji niko na svijetu ko će vas voljeti kao majku. Ali kada odrasteš i osnuješ porodicu, većina njih okrene leđa nekome ko pokušava da izvuče muškarca iz njih, što je šokantna i prilično tužna stvar.

Svi mi ponekad zaboravimo svoje roditelje zbog nekih previranja u našim životima i nikada ne bismo smjeli dozvoliti da se to dogodi. Onda kada ih pitate koji je razlog zašto ih ne posjećuju oni uvijek odgovore da imaju previše obaveza i jednostavno se ne snalaze i onda se svi osim jednog jako žale zbog svoje odluke. porodice, najlakše je bilo staviti ga u starački dom i priča bi uspjela, ali nije. Roditelji su tamo ostali sami i apsolutno se niko nije dobro brinuo o njemu.

 

Jedan mladić koji ima 29 godina već duže je vreme veren sa svojom devojkom, oni su čak bili zakazali i organizovali svadbu koja bi trebala da bude na Božić sledeće godine.Njegovoj zaručnici, njegova majka je predstavlja najveći problem, jer je jako vezan za nju, a ona je 90 % invalid. Majka svakako ne može da funkcioniše bez njegove pomoći , međutim, kako se venčanje više bliži , tako se devojci sve manje sviđa činjenica da njegova majka živi sa njima. Rekla mu je da od svadbe ništa neće biti, ako majku ne smesti u starački dom, na kraju je ostala sama.

Preporučujemo