U posljednjih skoro godinu i po dana od kada se u Wuhanu pojavio kovid i izazvao svjetsku pandemiju sve se promijenilo u našim životima i kao nikada prije smo podvrgnuti stalnom bombardovanju informacijama o zarazi i brojevima novo oboljelih i preminulih. Pod stalnim stresom zbog bolesti i druge loše vijesti koje stalno dolaze nam dodatno bude loše raspoloženje a ni njih na žalost ne manjka.

Skoro svaki dan imamo tako neko ubistvo, samoubistvo, tragedije i slične događaje koji se dešavaju širom svijeta. Pojačano je i nasilje u porodici i što je posebno alarmantno sve češće su žrtve ne samo žene nego i djeca a roditelji koji ne uspiju sa svojom djecom da izgrade pravilan odnos pokušavaju na razne načine da njima pmanipulišu i iz njih izvuku neku korist posebno kada odrastu i ako imaju dobre prihode.

Niko ne može tačno znati šta se dešava u nekoj porodici iza njihova četiri zida ali ćemo se svi složiti da je velika tragedija kada jedan član porodice digne ruku na drugog ili nešto još gore kao što je slučaj koji vam danas donosimo. Poznati italijanski di džej Džozef Kapriati je praznike porvodio kod svojih roditelja u njihovoj porodičnoj kući koja se nalazi u jednom mjestu u blizini grada Napulja.

Prema policijskom izvještaju do sukoba izmeDžozef je uspio, iako povrijeđen da pobjegne i pozove policiju koja  je oca odmah privela, a razlog svađe još nije poznat.

Preporučeno