Naravno, jedna od najzanimljivijih tema koje se svakodnevno mogu naći na Guglu, postajući najtraženija tema, je naravno “kako smršati” i “kako doživjeti 100 godina?”. Ako neko može da odgovori na ova dva pitanja, on mora da je milijarder, ali niko ne zna pravi tačan odgovor na ova pitanja. Ali ako su oba ova pitanja istinita, onda je ono što trebate konzumirati da biste se približili ostvarenju svojih snova definitivno pravilna prehrana.

Naravno, vidjeli smo da je ishrana postala “zadnja rupa u lulu” u proteklih nekoliko godina, jedemo ono što dobijemo, i to uglavnom “iz nogu”, što je zapravo brza hrana, korištena barem nekoliko puta. Kao rezultat toga, imamo sve više pacijenata sa kardiovaskularnim bolestima, a sve više pacijenata sa srčanim i moždanim udarima. Danas ćemo govoriti o čudu iz prirode, a to je Fedor G. Uglov, najstariji hirurg na svetu, koji je došao iz Rusije i doživeo 103 godine.

 

Spavanje 7 sati na dan, a evo njegovih obroka tokom jednog dana:Ujutro na primer idu sledeće namirnice:Šolja crnog čaja ili prirodne kafe bez šećera zatim pojedete kuvano jaje sa tvrdim žumancem i 8 komada suvih šljiva.

 

Drugi obrok je 200 g kuvana piletina ili svinjetina bez masti ili ribe. Pomorandža, 100 g svež ili kuvan kupus, koji se može zameniti šargarepom a za užinu ide 30 g tvrdog sira, jabuku ili pomorandžu. I na kraju za večeru je jeo:Čaša kefira ili kiselog mleka. Dijeta traje 10 dana i daje odlične rezultate!

Oglasi - Advertisement