Kao što ste i pretpostavili iz naslova, danas vam donosimo vrlo zanimljivu priču o iskustvu žene koja je odlučila svoje iskustvo saznanja o svojoj situaciji podijeliti na društvenim mrežama. Inače, kao što smo vidjeli, kupovina rabljene robe postala je veoma popularna, pa smo imali priliku čuti dosta ljudi koji idu u ove radnje u potrazi za nekom unikatnom odjećom. Ovako je ova žena za djelić cijene pronašla unikatnu dizajnersku torbu za sebe.

Tačnije, platila je 6,99 dolara, odnosno oko 800 dinara, ali ju je posebno šokiralo ono što je zatekla u toj torbi. Njeno ime je Linora Silverman i odlučila je da ode u lokalnu prodavnicu u Filadelfiji, gde je našla Coach torbu za 6,99 dolara i bila je veoma srećna zbog toga. Vrativši se kući, odlučila je da očisti svoju torbu, koja je bila prljava i imala je ostatke šminke.

@marthainfused

Check your mother’s purses before you donate them to goodwill! #justsaying #omgchallenge #foundmoney #goodwillfinds #goodwill #donate #justkiddingrelax

♬ original sound – Be A Martha

Ona je objavila video na TikToku, gdje je rekla: “Čekajte kad vam kažem šta sam pronašla unutra”, a onda je uprerila kameru u unutrašnjost torbice. Inače, video ima preko 3.500.000 pregleda i preko 2.400.000 lajkova na TikToku.

Preporučujemo