Jedna od najgledanijih emisija u regionu u posljednjih dvadeset godina je svakako i muzičko takmičenje Zvezde Granda. Emisije koje idu jednom sedmično privlače veliki broj gledalaca koji se okupe pored malih ekrana i sa zanimanjem prate šta se dešava sa takmičarima, a poseban šou im priredi skoro svaki put i žiri u kojem se nalaze poznate ličnosti od kojih su neki na ovom mjestu već godinama.

Zbog dobro poznate situacije sa pandemijom korona virusa, ove godine će sezona Zvezda Granda biti u jednom potpuno drugačijem formatu. Sada će emisije biti snimane bez prisustva publike u studiju, a postojaće i fizička razdvojenost između takmičara i članova žirija u vidu pregrade od pleksiglasa. Snimanje nove sezone treba da počne početkom juna, a zadnja emisija iz starog serijala će se prikazati za par dana.

Jedini problem koji trenutno treba riješiti je stanje Đorđa Davida koji je slomio nogu i ne zna se da li će moći i kako će dolaziti u studio. Voditeljica i dalje ostaje Sanja Kužet koja veoma vješto i profesionalno vodi ovaj šou, ali je problem to što je niko nije ni vidio a ni čuo u posljednja dva mjeseca.

Ona se tek jedno oglasila na društvenoj mreži Instagram i pokazala novu frizuru, odnosno pramenove koje je izvukla. Na Instagramu je objavila i slike iz prošle sezone Zvezda Granda i time poručila svojim fanovima koliko je poželila da se vrati na svoj posao. Kao i mnogi gledaoci i ona je vrlo nestrpljiva da krene nova sezona ovog uspješnog muzičkog takmičenja.

Preporučeno