Vijest da se poznati muzičar Momčilo Bajagić Bajaga razvodi od svoje supruge Emilije je šokirala javnost u cijeloj regiji. Bajaga je bio poznat da nije volio da govori o svome privatnom životu, te je u nekim intervjuima, tek tu i tamo znao da kaže koju riječ o svojoj djeci, sinu i kćerki koji su sada već odrasli ljudi, ali i o svojoj supruzi za koju je imao samo riječi hvale. tako su svi mislili da je njihov brak idealan te da nemaju trzavica, ali izgleda da nije bilo baš tako. Kako su otkrili neki izvori, brak između Emilije i Bajage nije štimao već neko duže vrijeme, te da njih dvoje nisu živjeli zajedno nekoliko godina te da je razvod bio neminovan

Izvor blizak muzičaru je otkrio da on ne zna koji je pravi razlog njihovog razvoda, ali da pouzdano zna da njih dvoje od 2019. godine nisu živjeli zajedno. Smatra da su vjerojatno mislili da će preboljeti tu krizu te zato nisu odmah podnijeli papire za razvod, ali kako se kriza nije smanjivala, odlučili su se da to i formalno sa brakom završe. tose desilo u maju 2021. godine. Njih dvoje su u braku stekli i imovinu koju su ravnopravno podijelili, te je jedan stan u Beogradu pripao njemu, a drugi Emiliji. Bajaga nikako nije htio da se vijest o njegovom razvodu proširi u medijima, te je na sve načine htio da se ne sazna da se razveo, otkrio je izvor koji je dodao i ovo:

” On ne voli da se njegovo ime provlači po novinama u drugom kontekstu osim kad je muzika u pitanju. O razvodu, znam pouzdano, ni svojim prijateljima nije pričao detalje. Nekolicina njih zna za to, ali ga ništa ne pitaju. Bajaga održava redovan kontakt s djecom, postao je djed jer je njegov sin dobio dijete, po tom pitanju sve funkcioniše u najboljem redu. Koliko znam, i njegova bivša žena također s djecom ima redovan kontakt i viđaju se, ali ne znam u kakvom je odnosu s Bajagom nakon razvoda” – rekao je on.

Ostatak pročitajte OVDJE

Preporučujemo