Malo se zna o Nataši Kojić Taši, ćerki pevača Dragana Kojića Kebe koja se pre nekoliko godina preselila u SAD. Mnogo se promenila otkako je napustila Srbiju, više nije plavuša, a poznato je da je svoju muzičku karijeru napredovala u Americi više od 10 godina. Sjedinjene Američke Države, tačnije Los Anđeles, i detalji njenog školovanja još uvek nisu poznati, osim da je diplomirala na prestižnom Bostonskom koledžu.

Prijavila se za emisiju pod nazivom “Milioner Matchmaker” koja se prikazivala u Kanadi i Sjedinjenim Državama. Sve ostalo preuzima agencija, koja pred kameru dovodi odabrane kandidate, a potom žiri bira najbolje za bogate klijente koji zbog obaveza nemaju vremena da sami pronađu partnera. Ovako se naša Taša našla u emisiji. Dođite i okušajte njegovu sreću! Međutim, tadašnja tročlana komisija ju je ismijala, dijelom zbog njenih godina, a dijelom zbog izgleda.

Zbog statusa tražioca azila u Sjedinjenim Državama, ona navodno nije posetila Srbiju više od decenije, prenose mediji. Odnosno, kada jednom napusti tu zemlju, više se ne može vratiti. Zbog toga je viđa samo kada je posjećuje porodica, a naši mediji ljetos su tvrdili da je bila lezbijka upravo zbog novina. U Srbiji peva muziku koju ne voli, a prema rečima njenih bliskih prijatelja, to radi samo da bi zaradila novac za školovanje na prestižnom fakultetu. Bila je odličan student i sada komponuje za film u SAD.

Preporučujemo