Sasvim je jasno da filmske priče i realan život nikako nisu ista stvar, ali neke ljubavne priče zaista mogu da budu tragične poput filmskij. Nekada se smrt  umiješa u život na najgori mogući način, te iznenada okonča nešto što je moglo da bude prelijepo, što je moglo da dovede do novih generacija, zajedničkog života, a o tome govori i ovaj tekst. Prekinuta ljubav između John Poloa i njegove nesuđene pokojne supruge Michelle Mary je šokirala američke, a zatim i svjetske medije. Kako je John otkrio, on je svoju dragu upoznao u školi, i stalno je gledao da bude blizu nje, te ju je na kraju nekako i osvojio, te su imali planove da ostatak života provedu zajedno.

Zajedno su planirali dva vjenčanja, građansko i crkveno, a ovo prvo bi bilo ono koje bi ozakonilo njihov brak, te su planirali da se tu ne pojavljuju u previše svečanoj odjeći, te su sreću i svečanost čuvali za ono crkveno vjenčanje, do kojeg, nažalost nikada nije došlo. Michelle je nažalost saznala da je teško bolesna, a bolest je otkrivena kasno, te se brzo razvijala i brzo došla do terminalnog stadija. John je ostao u šoku, nije mogao da dođe sebi i da povjeruje da je ostao bez ljubavi svoga života, a prava tuga ga je tek pogodila kada je ugledao fotografije u mobitelu svoje drage

Pronašao je sliku na kojoj se njegova nesuđena supruga Michelle obukla u vjenčanu haljinu koju je planirala nositi i to ga je uništilo emotivno. Sve se ovo desilo 2017. godine, ali se John ipak oženio tri godine kasnije, te je postao i otac, ali kako je rekao te slike koje su ostale iza Michelle neće nikada zaboraviti.

 

Preporučujemo