Poznata glumica Ljubinka Klarić, pored pozorišta, trenutno igra i ulogu Cvete u hit seriji Klan. Sada je prvi put javno progovorila o roditeljstvu i svom sinu Konstantinu, i otkrila svoje borbe kao majke. Ljubinka Klarić, koja je iz braka sa Nebojšom Jovanovićem 2009. godine dobila sina Konstantina (13), rekla je da ne želi više dece. Kao i mnogi roditelji, i Ljubinka Klarić se suočava sa mnogim problemima koje ovi dani donose.

Ipak, njen sin Konstantin se bori sa zavisnošću od video igrica. Ona misli da djeca provode mnogo vremena ispred kompjutera jer im je to način da pobjegnu od stvarnosti. Zato svim roditeljima sa sličnim problemima savjetuje da potraže stručnu pomoć. “Kostu sam dobila kada sam imala 31 godinu. Nikad pored njega nisam želela još jedno dete. Ne znam da li će ovo da zvuči loše, ali nisam ljubitelj dece. Nisam majčinski ni porodičan tip žene. Oduvek me je frustriralo stvaranje porodice, kuvanje, da podižem decu i budem u raznim Vajber grupama sa roditeljima” – počinje priču Ljubinka za Hit i dodaje:

“Kosta je moj dragulj i sasvim mi je dovoljan. Ne znam da li bih pored njega mogla da volim drugo dete kao što volim njega. Bio je zahtevan kao beba i osećala sam se kao da sam rodila tri sina, a ne jednog. Ipak, smatram da sam dobra majka. Često majke koje nisu majčinski tip, poput mene, budu mnogo bolji roditelj od žena koje to jesu” – smatra glumica.

Preporučujemo