Poznata pevačica Viki Miljković je veoma uspešna poslovna žena koja pored muzičke karijere ima i uspešan biznis sa nekretninama koji je započela sa suprugom Tašketom. U poslednje vreme voli da priča o svom sinu Andreju Taškoviću, koji je u tinejdžerskim godinama bio veoma vredan i vredan mladić. Nedavno je doživeo veoma neprijatnu scenu, na putu kući sa treninga napali su ga imigranti koji su mu tražili novac, o čemu su preneli svi mediji u Srbiji, nakon čega su njegovi roditelji odlučili da angažuju telohranitelja, Ender Lie je samo nije zadovoljan, ali on tu ništa ne može učiniti.

Da se promijeni jer zna da se njegovi roditelji boje za njegovu sigurnost. Ovaj nesretan događaj, iako traumatizirajući za Andreu, ujedno ga je natjerao da sazrije i da ozbiljnije pristupi stvarnom svijetu u kojem živimo.Naime, na društvenim mrežama incident je izazvao mnogo komentara, roditelji su šokirani Andrejevim iskustvom u elitnom beogradskom kvartu i komentarisali da je opasno za decu samo u drugim delovima grada.

 

Scena je prekinula njegovu rutinu, pa on i dalje ide na treninge van svog uobičajenog školskog posla, a razumije se da je tenis odavno shvaćao vrlo ozbiljno. Njegova ponosna ćerka je na Instagramu objavila i njegovu sliku na terenu, a u komentarima se vidi da izgleda bolje od Novaka Đokovića, jednog od najboljih tenisera sveta snage.

Oglasi - Advertisement