Poznata pevačica Viki Miljković već dugi niz godina aktivna je na estradnoj sceni, a mlađa generacija imala je priliku da je upozna kao sudiju u Zvezdama Granda, najgledanijem muzičkom takmičenju u regionu. Osim što ima blistavu karijeru, Viki je i uspešna poslovna žena koja je sa suprugom Tašketom pokrenula dobro vođenu agenciju za nekretnine i nedavno su uživali u velikom luksuznom stanu na vodi u Beogradu sa prelepim pogledom na reku.

U muzičkom krugu je i Dragan Tašković iz Taške, poznati harmonikaš, on i Viki imaju sina Andreja koji je centar njihovog sveta. Andrej je bio tinejdžer, omiljena tema njegove majke, a ona ga je pominjala nekoliko puta u svakom intervjuu. Na taj način je ustanovila da njenog sina ne zanimaju pop i muzika, već sport, a tenis je igrao veoma ozbiljno i marljivo, te bio odličan đak u školi.Upravo zbog toga što je poznata porodica, Andre ima veliki broj fanova na društvenim mrežama, a posebno mlade dame smatraju da je zgodan, talentovan i lep, a pronalazak devojke je pred vratima.

 

Kada je došlo to vrijeme, ona se pojavila. Neko ko mu je ukrao srce, jer joj je na društvenim mrežama javno čestitao rođendan, a priložio i veoma blisku zajedničku fotografiju njih dvoje. Njegovi roditelji u njemu i dalje vide dečaka, pitanje je kako će prihvatiti činjenicu da je zaljubljen, iako je pevačica jednom prilikom rekla da želi ženu za sina koja će ga poštovati, a on nju, i trudiće se da bude dobra svekrva.

Oglasi - Advertisement