Smrt popularnog srpskog pevača Zorana Kalezića sigurno je šokirala sve, a ceo šou je bio neverovatan zbog njegove prerane smrti. Imao je srčani udar prošle godine i retko je pričao o tome, samo je u prošlosedmičnom intervjuu rekao da je u životu zaradio mnogo novca, ali novac ne može kupiti dva života, može samo produžiti život i priuštiti ga. Malo bolja terapija. Sahrana je danas, a ono što je sve šokiralo je činjenica da njegov sin Filip neće moći da prisustvuje samoj sahrani.

“Vest o smrti oca jako je pogodila Filipa. I pored ogromne želje da dođe na sahranu, on nije u mogućnosti. U Americi važe sasvim drugačija pravila nego kod nas u smrtnim slučajevima. On živi u Čikagu. Zato će čim mu se ukaže prilika da dođe u Crnu Goru i ode ocu na grob. Sa svojim tatom bio je u stalnom kontaktu, bio mu je velika podrška u teškoj borbi sa opakom bolešću koju je Zoran, nažalost, izgubio” – kaže naš izvor blizak porodici Kalezić. Posljednja želja Zhuo Rana bila je da ne bude sahranjen u Aleji, već u svom rodnom gradu Danilovgradu. Posljednju pjesmu koju je snimio posvetio je svojoj ljubavi Ireni:

”Ovo nije samo priča o mojoj Ireni koja mi sada daje najveću snagu. To je jedna poštena, iskrena, ljudska, opšta priča o suštini, a to je ljubav. Nije tu bilo ni trunke želje da se ona impresionira, niti bilo koji drugi čovek.Ispalo je, međutim, da je to jedna od najlepših interpretacija u mojoj karijeri. Ja to osećam duboko, nosim u sebi, to je deo mene. Naša ljubav koja je rasla i još uvek raste i u ovom iskušenju, naše priče pored kamina uz čašu vina, to je naše najveće bogatstvo. Deca su na drugim stranama sveta, svako dođe i ode. Šta bih ja sada radio da nemam nju, moju Irenu? – ispričao je Kalezić pre nekoliko meseci za eKlinika portal.

Oglasi - Advertisement