Smrt popularnog srpskog pevača Zorana Kalezića sigurno je šokirala sve, a ceo šou je bio neverovatan zbog njegove prerane smrti. Prošle godine je imao srčani udar i o tome je retko pričao, rekavši samo u prošlonedeljnom intervjuu da je u životu zaradio mnogo novca, ali da novac ne može da kupi dva života, samo da ga produži i priušti bolje tretmane.

“Vest o smrti oca jako je pogodila Filipa. I pored ogromne želje da dođe na sahranu, on nije u mogućnosti. U Americi važe sasvim drugačija pravila nego kod nas u smrtnim slučajevima. On živi u Čikagu. Zato će čim mu se ukaže prilika da dođe u Crnu Goru i ode ocu na grob. Sa svojim tatom bio je u stalnom kontaktu, bio mu je velika podrška u teškoj borbi sa opakom bolešću koju je Zoran, nažalost, izgubio” – kaže naš izvor blizak porodici Kalezić.

 

Sahrana je danas i na šok svih, njegov sin Filip neće moći lično da prisustvuje sahrani. Posljednja želja Zhuo Rana bila je da ne bude sahranjen u Gonggong Hutongu, već u svom rodnom gradu Danilovgradu. Posljednju pjesmu koju je snimio posvetio je svojoj ljubavi Ireni:”Ovo nije samo priča o mojoj Ireni koja mi sada daje najveću snagu. To je jedna poštena, iskrena, ljudska, opšta priča o suštini, a to je ljubav. Nije tu bilo ni trunke želje da se ona impresionira, niti bilo koji drugi čovek.Ispalo je, međutim, da je to jedna od najlepših interpretacija u mojoj karijeri. Ja to osećam duboko, nosim u sebi, to je deo mene. Naša ljubav koja je rasla i još uvek raste i u ovom iskušenju, naše priče pored kamina uz čašu vina, to je naše najveće bogatstvo. Deca su na drugim stranama sveta, svako dođe i ode. Šta bih ja sada radio da nemam nju, moju Irenu? – ispričao je Kalezić pre nekoliko meseci za eKlinika portal.

Oglasi - Advertisement