Jedan od mladih pevača starojugoslovenskog doba, veoma popularan ne samo po svojim pesmama, već i po izgledu, bio je Aren Slavica za kojom su bile lude tinejdžerke, rođen je u Karlovcu, pre 58. godine, tokom U svojoj karijeri objavio je 14 albuma i mnogo singlova.

Tri albuma “Šarene oči”, “Ispod tvoga jastuka”, “Ti si moja sretna zvijezda” i “Pod krilima neba” dostigla su i zlatnu i srebrnu verziju, od kojih je najpoznatija bila naslovna pjesma Dao sam dušu i Platinum izdanja, to je bio veliki uspjeh u to vrijeme, a kada se pojavio na muzičkoj sceni, važio je za jednog od najzgodnijih i najljepših muškaraca i omiljenog među ženskom publikom.

Prije raspada Jugoslavije 1989. godine, Alen je otputovao u Kanadu na novogodišnju predstavu, potom je bio na turneji sa Kićom Slabincem, nakratko se vratio u Hrvatsku, a zatim nekoliko mjeseci kasnije Kanada, ali nastavlja da se bavi muzikom. Alen je aktivan na društvenoj mreži Instagram na kojoj često objavljuje i porodične fotke sa suprugom Sandrom i kćerkom Emom.

Preporučujemo