Skoro sve djevojke od malih nogu maštaju o danu svog vjenčanja i žele da on bude savršen. Tako je bilo i sa jednom djevojkom iz Kruševca koja je svoju ispovijest podijelila na društvenim mrežama i koja je šokirala sve koji su je pročitali.

Ona je opisala da je na dan njenog vjenčanja bio lijep proljetni dan a udavala se za svoju prvu ljubav, momka sa kojim je bila skoro pola svog života još od završnog razreda osnovne škole. Svadbu su isplanirali do najvećih sitnica, pozvali su rodbinu i prijatelje i sve je bilo kao iz bajke. Svi su joj govorili da prosto zrači i da izgleda prelijepo a sve je bilo aranžirano u roza boji koja je bila njena omiljena boja. Pream dogovoru matičar je trebao doći u 15 sati a nakon službenog vjenčanja je trebalo početi slavlje.

Matičar je na kraju svog govora pitao njenog budućeg muža Martina da li jeuzima za ženu i on je odgovorio da uzima a kada je na nju došao red Martinov kum je prekinuo i pitao matičarku da li on može nešto da kaže. Svi gosti su bili u šoku a matičarka je samo klimnula gavom. Kum je tada prišao svojoj djevojci kou niko od njih nije ni poznavao jer su se tek nedavno počeli zabavljati i kleknuo je pred nju i zaprosio je pred svima. Svi prisutni su se počeli smijati od šoka a onda su krenuli da im čestitaju.

Ova djevojka i njeno vjenčanje su potpuno pali u drugi plan i tek kada je matičarka reklada uskoro ima još jedno zakazano vjenčanejei da bi i ovo trebali završiti ljudi su se malo smirili i ona je reka da. Njen najljepši trenutak u životu je bio upropašten i dalje se ni ne sjeća svoje svadbe koliko je bila razočarana.

Preporučeno