Jedna od najpoznatijih pjeavčica u Srbiji je Seka Aleksić koja se u posljednje vrijeme posvetila svojoj porodici i ne pojavljuje se u javnosti. Ipak Seka je vrlo aktivna na društvenim mrežama i tamo je u posljednje vrijeme iznosila neke svoje stavove koje su mnoge neprijatno iznenadili jer se pokazalo da je Seka antivakser.

Ovi njeni stavovi su doveli i do toga da se njen dugogodišnji prijatelj, modni kreator Saša Vidić razočara u nju i on, koji je i inače poznat po tome da nema dlake na jeziku je izrekao teške riječi na račun pjevačice. On je rekao da je prekinuo svaki kontakt s njom od momenta kada je počela negativno da govori o vakcinaciji i da javno promovira svoj antivakcinaški stav.

Saša je bio toliko ogorčen da je o Seki iznio i neke detalje koje mnogi nisu znali. Tako je rekao da bi se ona trebala sramiti što laže narod da je ostala u drugom stanju nakon što je posjetila manastire te preporučuje i drugima koji žele a ne mogu imati djecu da urade isto. Saša tvrdi da je Seka oba sina začela pomoću vantjelesne oplodnje a da nije mogla da ostane trudna normalnim putem jer je u prošlosti imala više abortusa nego Miljana Kulić.

Saša je rekao da je svoj komentar ostavio ispod njene objave a da ga je Seka odmah izbrisala sa Instagrama. Također dodaje da on o njoj zna jako mnogo i da bi svašta mogao da kaže i napiše ali da mu je pjevačice žao jer je glupa. Ona pokušava da bude dama a od škole ima samo završenu osnovnu. Na kraju joj je poručio da ona svoje grijehe koliko ih ima, ne može okajati ni kada bi otišla u hiljadu manastira.

 

Preporučeno