Svi bračni parovi imaju neku svoju rutinu, pa tako ako su oboje zaposleni i rade u istoj smjeni onda najčešće ujutro zajedno odlaze na posao, a ako imaju i djecu onda njih vode u vrtić i zajedno se vraćaju kući. Neki bračni parovi rade opet u različitim smjenama i mnogo se manje viđaju i manje vremena provode zajedno. Kod nas u regionu, zbog visoke stope nezaposlenosti, veliki broj žena ni ne radi nego se bave kućanskim poslovima i brigom o djeci.

Takvih slučajeva ima i u drugim mnogo razvijenijim zemljama a priča koju vam danas donosimo nam je stigla iz Holandije. Jedan muž je bio prilično sumnjičav i ljubomoran na svoju suprugu i odlučio je da u njihovoj spavaćoj sobi instalira kameru bez njenog znanja da bi mogao pratiti šta ona radi kada je sama i kada on nije kod kuće. Njih dvoje su radili u različitim smjenama, kada bi se on vraćao sa posla ona je odlazila i on je bio jako ljubomoran i bio je ubijeđen da ga žena vara.

On bi svaki dan, kada bi ona otišla na posao odmah pregledao snimak da vidi šta se dešavalo i šta je radila dok njega nema, ali nikako nije mogao da nađe nešto sumnjivo. Ona se ponašala kao i sve druge žene, imala je svoju rutinu, popila bi kafu, razgovarala telefonom, našminkala se i obukla i zatim odlazila na posao.

Skoro da je odustao od svega a onda je jedan dan imao šta da vidi. Njegova se supruga samozadovoljavala, dirala s epo intimnim dijelovima, a on je zabezeknuto gledao i pomislio kako je sigurno on nije u stanju zadovoljiti.

Preporučeno