Pojavom interneta, a posebno kada su društvene mreže u pitanju, svi mi smo došli u priliku da na taj način saznamo mnoge stvari o mnogim ljudima širom svijeta, i da shvatimo da se u svijetu zaista događa sve i svašta i da ima ljudi koji su spremni baš na sve samo da bi malo skrenuli pažnju na sebe. Internet je prepun priča i video snimaka pojedinaca i grupa koji sa svojim pričama, i sa svojom pojavom žele da promijene nešto u svojim životima, da možda malo unaprijede svoje karijere, da dobiju šansu da se nađu u šou bizniosu, a samim time i da zarade novac

Tako je i menekenka Kris Galera ostavila sve u čudu kada se u septembru ove godine udala za samu sebe, a sada je napravila još jedno veliko iznenađenje kada je na društvenim mrežama objavila da se razvodi. Kod udaje je na društvenim mrežama bila izjavila kako je bila primorana na taj korak jer se bila umorila od oslanjanja na muškarce, te da je uvidjela da je ipak najsretnija sa samom sobom: ”Istina je. Uplovila sam u sologamiju i odlučila da se udam za samu sebe. Slavim ljubav prema samoj sebi i želim biti inspiracija ženama kako bi digle svoje samopoštovanje” – napisala je ona tada na društvenim mrežama, ispod fotografija na kojima je u vjenčanici.

Ali, samo 90 dana kasnije je odlučila da se razvede od same sebe, a kako su neki mediji naveli, ona je izjavila kako je ” bilo lijepo dok je trajalo”, te je na društvenim mrežama napisala i ovo:” Počela sam da vjerujem u ljubav kada sam upoznala jednog posebnog muškarca” – rekla je Kris.

Preporučeno