Jelena Karleuša i Aca Lukas počastili su jedno drugo brutalnim uvredama, a time je vjerojatno stavljena tačka na njihovo dugogodišnje prijateljstvo. I poznati kreator Saša Vidić je dao svoje mišljenje na ovaj skandal te je istakao kako je cijela ova svađa otišla zaista predaleko, ali da Lukas nikako sa svojim pričama ne može da ugrozi njegov odnos sa Jelenom:

” Ja Jelenu jako volim i vazda ću biti na njenoj strani. Bilo koji sukob da se desi ja Jelenu volim. Ona je prije svega veliki prijatelj, jednom sam se ogriješio o nju, nešto sam je pljuvao, ali sam joj se zbog toga izvinuo. Što je uvreda što je to rekla Lukasu? On sve što je rekla legalno radi i legalno o tome priča.”

Vidić je morao da prokomentariše i Lukasove navode kako je Jelena imala više afera sa raznim sportistima, te je istakao još jednom da je sve to predaleko otišlo, te da sada ostaje samo pitanje da li će ljudi povjerovati u to ili ne:’‘ Šta sad otkrivaš ti te gluposti? Žena se razvela! Doviđenja prijatno!” – istakao je Saša za “Svet”. Na pitanje da li je Lukas sa svojim izjavama narušio brak između Jelena i Duška, Vidić je dao dosta konfuzan odgovor:” Kako više da naruše kad ga je išamarala?  Ja sam dobar i sa Jelenom i sa Duškom i da znam nešto o njihovom odnosu ne bih rekao, a ne znam ništa.”

Veoma brzo nakon ovih Vidićevih vijesti javila se i Jelena, koja je na duštvenim mrežama objavila ovaj status: ”Volim Sašu, ali moram da demantujem. Nisam se razvela i nisam šamarala Duška, a ni Lukasa! Ja sam nježna žena” – istakla je Jelena.

 

Preporučujemo