Jedna od najpopularnijih pjevačica u Srbiji, ali i u regiji je svakako Jelena Karleuša, koja je poznata i po tome da nema dlake na jeziku, te da joj nije problem pričati na bilo koju temu, pa je tako u jednom svome intevjuu otvoreno pričala i o svome suprugu Dušku Tošiću, te o njihovome braku, a kada ja je jedne prilike kritikovala selektora Srbije jer Duška nije uvrstio u reprezentaciju, Jelena je rekla: “Kad sam rekla šta sam imala da kažem ne znam da li sam veći napad dobila od muža ili od medija. Toliko su me svi napali da sam odlučila da ne branim više muža i da ne pričam o fudbalu. Duško smatra da ja to ne treba da kažem.”- Jelena je nakon toga istakla da ljudi ne znaju pravu priču o Dušku:

“On je neko ko je stvarno iz najteže moguće socijalne priče dodirnuo zvijezde. On je odrastao u domu jer su njegovi roditelji bili mnogo siromašni. Rano je počeo da trenira fudbal u Proleteru iz Zrenjanina. To mu je bio bijeg iz doma. Sa 16 godina ga je kupio OFK Beograd. Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK Beograda da je ta sobica u kojoj je on živio bila oblijepljena mojim posterima. Na kraju balade, on je ženu sa postera oženio i napravio joj dvoje djece. To je divna dirljiva priča”, ispričala je Karleuša

Kako kaže za svoga muža, Duško je bio veoma uporan, te je prvo završila sa njim u krevetu, a tek nakon toga je na Googlu provjerila koliko on ima godina, te da je on tada imao 21. godinu, a da mu je ona bila rekla:” Dečko, sad ćeš ti morati da me oženiš, pošto ova bruka mora da se opravda. Šalu na stranu imala sam sreću da imam pored sebe dobrog i kvalitetnog čovjeka koji mi se nije miješao i nije me sputavao u ovom mom ludilu – isterivanju pravde.”– Jelena je dodala da Duško zna tu i tamo da joj kaže kako su sa njom stalno neki problemi, a da mu ona na to uvijek odgovori: “Pa takvu si me oženio, bilo bi dosadno da sam drugačija.”

Preporučujemo