Kao što je više ili manje svima već poznato, Zoran Marjanović je u petak 22. jula osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva svoje supruge Jelene Marjanović. Ipak, bura oko cijelog ovoga slučaja nikako ne prestaje, te se svakoga dana dolazi do nekih novih i šokantnih informacija, a neke od njih je otkrio i Mile Petrović privatni detektiv i bivši operativac MUP-a, kao i Žarko Pop Popović, penzionisani inspektor koji su otkrili na koji način je Zoran Marjanović godinama obmanjivao javnost. Žarko Popović, koji je penzionisani inspektor je otkrio šokantan podatak da je jedan od policajaca sa lica mjesta, gdje se desio zločin, ukrao telefon Jelene Marjanović, te da je sa njega obrisao sve slike:

“Greška je bila što je kolega naš, policajac, ukrao telefon sa lica mjesta od pokojne Marjanovićke i očistio kompletan sadržaj sa telefona. Nije bitno očistiti telefonske brojeve, oni mogu da se skinu sa baznih stanica. Problem je ako su bile neke fotografije na Whats’up i Viberu. Ona je bila javna ličnost, pjevačica, možda je tu bilo i nekih lascivnih fotografija, ili bilo čega, koje je moglo njenog muža da iziritira da napravi tako nešto. I sljedeća, najveća greška koja je po meni urađena, je što je posle 16 dana tek pretresena kuća Zorana Marjanovića”, rekao je Popović.

Novinarku je interesovalo da li je zbog toga trebalo otvoriti novu istragu i podići krivičnu prijavu, zbog policajca koji je ukrao telefone te koji je obrisao slike i snimke, a Popoviće je rekao kako se taj policajac znao sa Marjanovićem od ranije

Ostatak pročitajte OVDJE

Preporučujemo