Skoro da ne prođe nijedan dan a da nemamo ovakve naslove a posebno je žalosno kada nas napusti neka mlada osoba kao što je to slulčaj sada. Iz udruženja estradnih umjetnika Crne Gore kao i iz Zvezda Granda je stigla tužna vijest o smrti mladog pejvača Momira Lukovca koji je preminuo u svojoj 24 godini.

Da je vijest tačna može se zaključiti i iz objava nekoliko njegovih kolega iz takmičenja koji se od Lukovca opraštaju dirljivim i potresnim porukama na društvenim mrežama. On je posljednj put nastupao u takmičenju u emisiji koja je emitovana krajem februara mjeseca ove godine a pjevao je pjesme Da me je ona volela koju u originalu izvodi Saša Matić ali i Aca Lukas i Mile Kitić te još jednom pjesmom od Saše Matić, Prokleta je violina.

Nije poznato još zvanično koji je uzrok smrti ali po objavama na društvenim mrežama se može zaključiti da je sam nekako doprineo tome. Naime, pjevačica Ceca Bulatović je na svom Instagram nalogu objavila poruku koja glasi: ” Sunce moje, šta uradi od sebe?! Ponosna sam što sam te poznavala, što si bio drug, kolega i prijatelj i brat, prerano si nas napustio. Ali u zaborav nikad poći nećeš! Duša ti carovala, dobri moj Moka, srce me boli!”.

 

I druga pjevačica koja se trenutno takmiči u Zvezdama Granda, Slađa Zubčević se oprostila od svog kolege Momira Lukovca kao i Krstinja Todorović koja je sa njim bila i dobra prijateljica. Inače Lukovac je rođen u Banja Luci ali je živio u Podgorici posljednjih godina.

Preporučeno