Današnja situacija u svijetu nije nimalo povoljna. COVID-19 je negativno uticao na većinu privrednih sektora i muzička industrija se naročito našla pogođenom jer je onemogućeno održavanje svirki i koncerata. Iako su estradni umjetnici većinom zvijezde, oni nemaju granice kada je trošenje novca u pitanju te nikog ne čudi što su mnogi spiskali pare i sada se jedva snalaze. Spali su toliko nisko da su od države tražili finansijsku pomoć…

Jedna od mega zvijezda s našeg područja je svakako Svetlana Ražnatović Ceca koja se nije odala takvom prosjačenju nego preusmjerila fokus na reklamiranje brendova i društvene mreže gdje ima mnogo pratilaca što joj donosi veliku zaradu putem promotivnih objava za koje je masno plaćena. Kada je nedavno bilo vjenčanje u Rimu, Ceca je bez problema potrošila 100.000 € dok ljudi širom svijeta gube poslove i nemaju šta da jedu.

U ovom članku ćemo vam otkriti kako izgleda pogled sa Cecine ogromne, luksuzne vile na Kipru gdje često ide s porodicom na ljetovanje jer ima pristup plaži odatle. Njen prijatelj Fotos joj je pokazao fotografije ovog imanja i ona je definitivno odlučila da mora da ga ima, iako je cijena bila astronomska.

Ceca je za ovu vilu čak digla i kredit, iako važi za jednu od najvećih bogatašica s naših prostora, te u ovu vilu sada vodi i porodicu uključujući i malog unuka Željka. Vila također ima i malu kapelu u dvorištu gdje Ceca i njena rodbina mogu da se pomole i obave osnovne vjerske dužnosti. Šta vi mislite o ovome? Da li biste i vi da imate ovakvu vilu kao Ceca?

Preporučeno