Skandal o kojem danas pišemo se desio u Srbiji a u njega je upleten poznati muzičar Marko Marković. Naime njegova nevjenčana supruga, sa kojom se razišao je na društvenim mrežama objavila video u kojem Marka okrivljuje da je namjerno automobilom udario njenu majku koja je povrijeđena i kojoj su ovom prilikom, slomljene obje noge. Markova bivša nevjenčana supruga Sanja Eminović, sa kojom ima i dijete u ovom video je iznijela niz optužbi i vreda na tačun svog, kako ga ona naziva, bivšeg supruga.

Ovaj se video vrlo brzo proširio društvenim mrežama i imao je puno komentara pa su pojedini mediji odlučili da kontaktiraju Marka i pitaju ga za njegovu reakciju, kao i da mu daju priliku da ispriča svoju stranu priče. On nije htio da razgovara na ovu temu, a potresne riječi izbezumljene Sanje su mnoge šokirale. Ona je plakala i urlala na sav glas u kameru govoreći kako je njen bivši suprug Marko Marković koji je jedno obično čudovište od čovjeka, udario autom njenu majku i srušio je i pri tome je jadnica slomila obje noge.

Sanja je rekla da se upravo nalaze u ambulanti i pitala je da li za njega postoji zakon. Na kraju se ipak Marko oglasio u javnosti i dao kratku izjavu u kojoj je rekao da je ponašanje majke njegovog djeteta krajnje necivilizovano i to samo iz razloga što ne može da prihvati činjenicu da on ne želi više da živi sa njom.

On je rekao da ona kompromitira i njegovu karijeru i porodicu kao i njegovo mentalno a i fizičko zdravlje. Dodao je da on sa ovom ženom ima dijete i da o svim problemima trebaju razgovarati u Centru za socijalni rad, a ako treba i na policiji i na sudu, a ne na društvenim mrežama.

Preporučeno