Stariji dobro znaju ko je Biljana Jevtić, koju mnogi smatraju jednom od najvećih folk pevačica zabavne muzike. Iza sebe ima plodnu karijeru i mnoštvo pjesama koje su postale hitovi bez kojih se ne bi moglo slaviti, poput Evo ti srca na dlanu, Stariš a ne ostariš, Preklet da ez život i mnoge druge.

Ona je decenijama u braku sa pevačem Acom Ilićem i nikada nisu izazvali posebnu pažnju medija jer nisu izazvali nikakve skandale i važe za jedan od skladnijih parova u javnosti. Biljana je rođena u selu Grejači kod Niša, a kompozitor Radmila Todorović joj je pomogla da nastavi muzičku karijeru nakon što je osvojila Prvi srpski glas.

 

U retkim intervjuima za medije Biljana uvek ističe da je pop muzika danas uništena i da više ne postoji. Ona cijeni talenat i dobar glas, ali ona i njen suprug imaju dovoljno poslova.Nedavno se na društvenoj mreži Instagram pojavila njena fotka iz mladosti u društvu kolegica i svi su primjetili frizuru koju je tada imala i koja je potpuno drugačija od one po kojoj je znamo godinama.

Preporučujemo