Na svjetskoj pa i našoj estradi se svake godine pojavi mnogo imena koja naprave jedan manji ili već hit pa onda jednostavno nestanu. To su tzv. “one-hit wonders” koji inače imaju taj jedan hit i nikad više ništa ne ostvare približno tom prvobitnom uspjehu.

Jedna pjevačica kojoj se relevantnost mijenja iz godine u godinu je Sandra Afrika koja je počela prije 15 godina kao prateća plesačica za Mileta Kitića pa se kasnije i sama okušala u pjevanju. Uspjela je ostvariti nekoliko većih hitova ali više se ljudi interesovalo za skandale oko nje te za njeno estetski modifikovano tijelo.

 

Nedavno je otkrila čime se ona bavi nakon pandemije i da li namjerava ostaviti pjevanje i preći u druge vode.  Otkrila je da je kupila zgradu u Šapcu nedavno na nagovor svog menadžera koji je insistirao da je to pametno ulaganje s čime se i Afrika slaže, te tvrdi da ona ima njuh za poduzetništvo. Ranije je izjavila kako bi radije postala poduzetnik nego nastavila s pjevanjem, ali u novijim intervjuima to poriče.

Kritikovala je svoje kolege i kolegice s estrade koji zarađuju gnusne količine novca a kukaju kako im je pandemija oduzela prihode jer je i sama svjesna da oni kao estradne zvijezde svi zarađuju više nego običan svijet od kojeg veliki postotak gladuje ili jedva sastavlja kraj s krajem. Rekla je da će nastaviti s pjevanjem i da je trenutno na ljetnoj rutini po pitanju mršanja, iako priznaje da nije sklona gojenju, smatra da je održavanje ovakvog režima dobro za nju i karijeru.

Preporučeno