Poznata folk pjevačica Ceca Ražnatović je prije dvadesetak dana postala baka po drugi put kada je njen sin Veljko dobio drugog sina kojeg su nazvali Krstan. Porodica je bila posebno emotivna jer se beba rodila na dan kada bi Cecin muž Željko Ražnatović Arkan da je živ i sam slavio svoj rođendan.

Ubrzo su stigle vijesti i da je Cecina kćerka Anastasija u drugom stanju i da nosi djevojčicu što je pjevačicu posebno obradovalo a našalila se da će bankrotirati zbog prinova u porodici. Tasa je već preko godinu dana u vezi sa poznatim fudbalerom Nemanjom Gudeljom koji igra za špansku Sevilju a prvi znak da je veza jako ozbiljna je bilo Tasino odsustvo kada je njen brat po drugi put postao  otac.

Ceca je tada medijima rekla da ona ne može da napusti Španiju jer je predala papire za stalni boravak a ubrzo su stigle i vijesti o trudnoći i skorom vjenčanju. Kako se saznaje ono će biti obavljeno u Sevilji i njemu će prisutvovati samo članovi porodice i najbliži prijatelji dok će veliku svadbu i crkveno vjenčanje napraviti u Srbiji sljedeće godine.

Tasa je aktivna na društvenim mrežama na kojima često objavljuje zajedničke fotke sa Nemanjom a da ima trudnički stomak moglo se vidjeti na onima koje je objavila sa fešte u Sevilji. Nemanja jedva čeka da postane otac i svoju dragu pazi i mazi i udovoljava joj u svemu i ne odvaja se od nje osim kada ima porfesionalne obaveze  a Tasa je sada objavila fotku iz zajedničke šetnje i na njoj se vide samo njihove silutete i njen trudnički stomak je došao do izražaja.

Preporučujemo