Glumac Nenad Okanović već je dugo na kazališnim daskama i iza sebe ima brojne uloge, ali ona koja je najviše oduševila publiku je “Selo gori, baba se češlja” u kojoj je tumačio ulogu Dragana.

 

Nenad je rođen u Kraljevu, no djetinjstvo je proveo u malom selu pokraj Ljubovije, a kako je više puta rekao, volio bi ponovno živjeti na selu, a danas s obitelji živi u Beogradu. Nenad je završio dramsku školu prije 20-ak godina, a proslavio se najprije malim ulogama u serijama poput Parodijno blago, Labirint, Guča, a potom i angažmanom u Selo gori a baba se šjela.

Što se privatnog života tiče, svi znaju da je obiteljski čovjek, posvećen ženi i djeci. Njegov brak sa Zelyanom u srpskoj javnosti važi za jedan od najidealnijih, a njihov brak karakterizirala je ne samo ljubav, već i razumijevanje i međusobna podrška. To je zbog činjenice da dijele iste moralne i životne vrijednosti, a njihovi planovi za budućnost potpuno su zakopani. Par ima dva sina, Danila i Triffina, a cijeli život vrti se oko njih kao sretne i skladne obitelji.

 

 

Kada pitate ovaj bračni par koja je tajna njihovog uspješnog braka, svi će vam reći da je sve počelo u njihovom djetinjstvu, jer oboje su odrasli u skladnim obiteljima s roditeljima koji su se međusobno pomagali i poštovali, što je također prešao na njih. Željana i Nenad zajedno su 17 godina, no njihova je ljubav svakim danom sve jača, a to dokazuje i Nenadova objava na društvenim mrežama u kojoj supruzi čestita rođendan: Ako znam što je ljubav, znam to zbog tebe. Ugodan dan draga moja.

Preporučujemo