Kada je krajem prošle godine stigla vijest iz Italije da je legendarni fudbaler Siniša Mihajlović izgubio bitku sa opakom bolešću i preminuo u svojoj 53-oj godini života cijela Srbija je žalila za svojim neadašnjim reprezentativcem.

Tuga je bila i u Italiji u kojoj je Siniša napravio veliku karijeru a nakon što je prestao da se bavi aktivno fudbalom postao je uspješan trener. On je sa svojom suprugom Adrijanom bio decenijama u braku i dobili su petero djece i porodici je bilo najteže da se nose sa ovim velikim gubitkom. Ipak da život ide dalje pokazalo je i vjenčanje Sinišine kćerke Virdžinije koje je najvaljeno za 17. jun a ona će se vjenčati sa svojim dugogodišnjim partnerom Alesandrom Voljakom sa kojim ima i kćerku koju su nazvali Violante.

Vjenčanje će se održati u Bariju u romaničkoj crkvi Katedrali Monopoli koja potiče još iz 12-og vijeka. Sinišina kćerka ima veliki broj pratilaca na društvenim mrežama koji su jako nestrpljivi da saznaju sve detalje vjenčanja i ona je odgovarala na pitanja vezano za taj bitan dan u svom životu.

Ona je otkrila da je već kupila vjenčanicu u ateljeu „Celebrity Sposa“ koja je iz modne kuće  Galia Lahav a uz nju će nositi i cipele koje  je kreirao Jimmy Choo dok ima i još jedne koju će ponijeti na svojoj svadbi i koje su sa potpisom kuće Paris Texas. Virdžinija je otkrila i da su angažovali ekipu za planiranje vjenčanja Eleonora Panetta Events koji joj ispunjavaju svaku želju što i nije lako jer je posebno izbirljiva.  Njeni kumovi će biti sestra Viktorija i brat Miroslav, a Alesandro je takođe izabrao svoju sestru i brata.

Preporučujemo