U regiji smo do sada imali čitav niz muzičkih takmičenja koja su se prikazivala jednu ili više sezona a jedna od gledanijih je bila Operacija trijumf u kojoj je Milica Majstorović bila glavni favorit i uspjela je da dođe do samog finala.

Ona je i nakon ovog takmičenja kada su joj svi predvidjeli odličnu karijeru pokušavala da se snađe na estradi pa je izbacila pjesmu Savršen par a 2009. godine je bila i učesnik Beovizije u duetu sa Danijelom Popovićem sa pjesmom Hejter. Ona je tri godine kasnije upisala i glumačku akademiju i ostvarila je neke zapažene uloge na daskama koje život znače.

I danas je član Knjaževačko-srpskog teatra a jnajzapaženije uloge su one kojeje ostvarila u Ženama sa Dedinja, Folku i Nemanjići-rađanje kraljevine gdje je glumila ćerku Stefana Nemanje Jefiniju za šta je dobila samo riječi hvale. Ono što se pisalo u medijima nakon njenog nastupa u takmičenu Operacija trijumf je da je ona pokušala da izvrši samoubistvo što je ona i sama priznala. Rekla je da joj se jedne noći sve skupilo i samo je u sebi ponavljala kako ne želi više da živi i onda je uz alkohol uzela nekoliko tabkleta za sniženje pritiska.

Izgubila je svijest a roditelji su je pronašli na podu sobe i odmah pozvali hitnu pomoć. Pored toga Milica je otkrila da je i prije imala suicidalne misli i da je pokušala jednom prilikom da prereže vene. Milica je danas udata žena a njen izabranik je Đorđe Lazović sa kojim je sklopila brak samo nekoliko sedmica nakon vjeridbe.

Preporučeno