Marija Šerifović je najpoznatija pop pjevačica u Srbiji pa i šire i jedna je od rijetkih izvođača ove vrste muzike koja može da napuni i najveće dvorane i uvijek se za njene nastupe traži karta više.

Mariju posljednjih godina imamo priliku gledati i kao stalnog člana žirija u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regiji Zvezdama Granda gdje se pokazala i kao odličan mentor svojim kandidatima što pokazuje i činjenica da su upravo njeni takmičari posljednjih nekoliko godina odnosili pobjede. U vrijeme pandemije korona virusa Marija je pokrenula i svoj jutjub kanal koji ima veliki broj pratilaca a ona ih svaki dan počasti nekim zabavnim videom.

Marija se izjasnila kao pripadnica LGBTQ populacije i iako se paparaci trude da je uhvate sa njenom partnerkom do sada nisu uspjeli u tome jer je ona ili sama ili je uvijek okružena velikom grupom ljudi. Ona je prepoznatljiva i po svom stajlingu i uvijek je možemo vidjeti u farmerkama i majicama a one odjevne predmete koji se nalaze u ormaru svake žene poput haljina i suknji ona zaobilazi u širokom luku i ne želi da izađe iz svoje zone komfora.

Međutim kada je bila mala nena mama Verica je bila ta koja je bila zadužena za njenu garderobu i stajling pa je tako nastala i fotka Marije Šerifović u roza haljinici koja se nedavno pojavila na društvenim mrežamai ona je izazvala veliko oduševljenje kod Marijinih fanova. Marija je u opisu fotke napisala da je ova epizoda sa haljinicama trajala kratko odnosno dok nije naučila da majci glasno kaže ne.

Preporučujemo