Frontmen Lexingtona Bojan Vasković i njegova supruga Aleksandra imali su težak period otkako su lekari otkrili da njihova beba ima srčanu manu dok je bila u majčinoj utrobi. Znali su da će devojčica odmah po rođenju morati na operaciju, a Aleksandra je ostala sa bebom u bolnici, dok je Bojan brinuo o njihovo dvoje starije dece. Aleksandra sve detaljno iznosi javnosti putem svog naloga na Instagramu, gde dobija mnoštvo komentara u kojima njeni pratioci izražavaju podršku i ohrabrenje, što joj mnogo znači. Prošlo je nekoliko teških i stresnih meseci.

Sada, nakon skoro dva mjeseca u bolnici, Aleksandra je podijelila snimak na kojem se ona i njena kćerka konačno vraćaju kući, što znači da je opasnost prošla i da oporavak od operacije ide dobro. Ćerka Angelina i sin Mihajlo željno dočekuju majku i sestru, a uskoro će moći da se igraju sa sestrom.

 

I Bojan je bio oduševljen, kao i njegovi fanovi na dobre vesti, koji su svaki napisali da se i sami nadaju najboljem. Inače, Aleksandra je i ranije imala rizičniju trudnoću, pa je sa najstarijom ćerkom Angelinom bila zabrinuta da li će mališan preživeti. Na svu sreću, kako je rekla i sama doktorica Aleksandra, zahvaljujući osoblju Instituta za novorođenčad, sve je prošlo dobro i sve su njene bebe danas zdrave.

Preporučujemo