Posljednjih nekoliko dana cijeli svijet bruji kako je vezi između pjevačice Šakire i fudbalera Barcelone Žerarada Pikea, koja je trajala 12 godina došao kraj jer ga je poznata pjevačica uhvatila da je vara sa izvjesnom Suzi Kortez. Ovo je samo jedna u nizu afera u brakovima i vezama kada su poznate osobe u pitanju, a jedna žena fudbalera je imala 100 puta goru sudbinu od Šakire, a to je supruga engleskog fudbalera Vejna Runije, Kolin Runi. Kolin je naime u nedavno objavljenom dokumentarcu o životu svog supruga ispričala sve o njegovim ovisnostima, ali i o aferama s raznim ženama, te je rekla kako ne bi sada bila tu gdje jeste da Vejnu nije sve oprostila

Vejn je inače poznat po brojnim izletima van braka, a redovno se crvenio pred novinarima kada je god uhvaćen sa njihove strane u prevari. Njegova supruga Klin se u dokumentarnom filmu bila osvrnula na njihovu vezu koja traje 20 godina i braka koji traje 14., a Vejn je otkrio kako je odmah znao da će na kraju da završi pred oltarom sa svojom sadašnjom suprugom:’‘  Mislim da sam imao 11 ili 12 godina kada sam zaključio da želim da se vjenčam s Kolin. Rekao sam joj to odmah. Rekao sam joj da kada odrastemo, želim s njom pred oltar i da imam djecu s njom. Gledala me kao da sam poludio” – prisjetio se Runi.

Kolin za Vejna kaže da je pravi šarmer i da ju je tako i osvojio, te da što su se više zbližavali da su bili uvjereniji da je to- to. Vezu su počeli kada su imali 16 godina a već na početku veze Vejn je svoju sadašnju suprugu varao sa prostitutkama, a njegov prvi preljubnički skandal se otkrio 2004. godine, kada još nisu bili u braku. On je na početku sve poricao, ali je na kraju ipak priznao.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

 

 

Preporučujemo