Rijaliti Zadruga je najgledanija emisija u regiji već godinama a u šestoj sezoni koja se upravo prikazuje najveću pažnju privlači ljubavno trougao koji je stvoren kada je produkcija prije mjesec i po na imanje u Šimanovcima uvela Anu Čurčić nevjenčanu suprugu Zvezdana Slavnića.

Zvezdan koji je na početku sezone u rijaliti ušao kao zauzet muškarac je vrlo brzo započeo ljubavnu vezu sa Anđelom Đuričić iz Crne Gore koja se po prvi put gledateljima predstavila u prošloj sezoni u kojoj je bila u vezi sa Matejom Matijevićem i to nakon što je on prije toga biio u jako turbulentnoj vezi sa Tarom Somov.

Od kako je i Ana u Zadruzi svaki dan se dešavaju verbalni sukobi između nje i Zvezdana a vrlo često se potkače i ona i Anđela koja je i sa Zvezdanom u prilično turbulentnom odnosu. Ona je nakon što su raskinuli prije par noći pokušala da pobjegne iz Zadruge a kada joj to nije uspjelo ponižavala se samo da bi ponovo pridobila njegovu pažnju. Cijelu ovu situaciju je prokomentarisala i Tara Simov koja se u međuvremenu udala i očekuje dijete.

Ona je isprozivala Anđelu koja joj je i bivša suparnica pa je na Instagramu napisala kako Anđela i ona nisu u istoj situaciji jer je ona sada supruga svome mužu i čeka bebu, te je napomenula da ona nikada nije radila stvari koje Anđela radi. Tara je napisala i da je Anđeli vjerovatno teško da se pomiri da je najgora od svih koji su prošli kroz rijaliti u ovih šest sezona ali da je to istina. Na kraju joj je Tara poručila da se mane nje debele i trudne.

Preporučujemo