Nataša Kojić, kćerka Dragana Kojića Kebe je godinama u Americi i navodno ne smije da izađe iz te zemlje. Ona već nekoliko godina živi i radi u Americi, ali prema nekim medijima, ona radi na crno, te kada bi napustila Ameriku, više se ne bi mogla vratiti u nju. Trenutno pohađa Berkli fakultet, a uz to gradi i svoju muzičku karijeru, a izvor blizak Nataši je za medije otkrio i ovo: ” Nataši roditelji mnogo nedostaju i svaki put kada imaju mogućnosti i slobodnog vremena posjete je u Americi. Čak je nedavno njen rođeni brat dolazio ovdje i bio je oduševljen. Ona iznajmljuje stan, živi od toga što komponuje muziku za pojedine pjevače koji nemaju veliku karijeru. Nije joj lako jer nema podršku nijednog člana porodice, pokušava da gradi svoju karijeru i uspjeh bez bilo čije pomoći. Ali sa druge strane, pošto je tamo otišla kao stipendista, ukoliko napusti zemlju u narednih deset godina, više nikada neće moći da se vrati u Ameriku”

I dok su svi pomislili da se Nataša bavi nekim sumnjivim poslovima, njen otac Keba je odlučio da stavi tačku na takve priče, pa je rekao: ‘‘ Mojoj kćerki pokušavaju da nanesu bol, a mene i moju Olju da diskredituju kao roditelje. Nataša je vaspitana na pravi način i ova hajka ne može umanjiti doprinos nas kao roditelja. Moja kćerka je diplomirala na muzičkoj akademiji sa desetkom, a onda u Americi završila Berkli i to kao stipendista” – rekao je Keba za medije u Srbiji.

I sama Nataše je bila otkrila da je imala veoma teške periode u životu u Americi, kada je imala samo za jednu kiflu dnevno, te su je roditelji tada pomagali. Oni su je nagovarali i da se vrati u Srbiju, ali Nataša nije htjela da čuje za to. Osim toga, imala je i velike probleme sa bivšim dečkom koji ju je prijavio policiji za uznemiravanje. S obzirom na to da je Kojićeva navodno uzeta u zaštitu azila, ona može da boravi u Americi i dalje i da tamo legalno radi. Ona se nada da će se i njen status uskoro riješiti i da će nakon toga svojim talentom dostići i koji stepenik više u karijeri.

Preporučujemo