Danas se bavimo temom, koju bukvalno obožava svaka žena. Verujemo kako ste do sada jaako puno puuta čuli kako je svaka žena bez obzira na godine i na kilažu ubeđena da je debela, i da nikada neće moći da smrša. Baš u letnjom periodu one se itekako izgladnjuju i pokušavaju da zbace suvišan broj kilograma za jako kratko vreme. 

Baš ikz tog razloga, jer ne krenu na vreme sa dijetom, one biraju pogrešne načine da smršaju i onda definitivno znaju i da ugroze svoje zdravlje. Internet je svakako pun razznih saveta kako smršati 10 kiloggrama a samo 7 dana?! Mislite li da je to moguća opcija? Naravno da nije, a to su sve laži koje navlače ljude da gube vreme i da ugrožavaju svoje zdravlje. 

Najbolji način da se smrša jeste kaada vidite primer na nekoj osobi, a mi danas govorimo o pozznatoj Tijani Dabčević, koja je definitivno pravi primer kako smršati jako kvalitetno na normalan način. Podsećamo ona je imala hormonalni poremećaj nakon poroda, i onda je odlučila da uzme stvari u svoje rruke. 

Kako je rekla za srpske medije, ona svako jutro kreće sa ovsenim pahuljicama u kombinaciji sa čili semenkama i crvenim voće. Za ručak uglavnom jede ćuretinu s povrćem, a za večeru brancin ili oradu uz salatu.

Preporučeno