Ovakvu reakciju Novaka Đokovića i razgovor sa sudijom odavno nismo videli. Novaka Đokovića je navijač maltretirao tokom meča drugog kola Australijan opena protiv Nkokvaka, zbog čega je u jednom trenutku izgubio strpljenje zbog provokacija male publike na tribinama. Navijači su se čuli nekoliko puta tokom utakmice, a i pre nego što je Novak udario tee, prvo se videla posebna situacija. Kada je srpski teniser krenuo da servira, navijač sa druge strane tribine je viknuo na neuglednu publiku da „ćuti!“, a kada je Đoković shvatio šta se dešava, zahvalio se čoveku.

 

Ipak, provokator je nastavio da smeta Srbinu sve dok se on, peti teniser sveta, nije posvađao sa glavnim sudijom, koji je od glavnog sudije tražio odgovor. Početkom četvrtog seta Novak je poveo 2:0, na servis je ostalo 40:30, devetostruki šampion Australijan opena nije želeo da nastavi igru ​​i zatražio je od sudije da upozori navijače.

“Celu noć… Šta ćeš da uradiš? Molim te odgovori! Znaš ko je. Tip je pijan van sebe, od prvog poena provocira, provocira! Nije ovde da igra tenis, samo želi da uđe u moju glavu. Zato te pitam, šta ćeš da uradiš? Čuo si ga barem 10 puta, ja sam ga čuo 50 puta! Zašto ne pozoveš obezbeđenje da ga izbaci sa stadiona?”, upitao je Novak.

Oglasi - Advertisement