Poznati voditelj muzičke emisije ”Nikad nije kasno” Žika Jakšić je poznat da svoj privatni život krije kao zmija noge, a sada se saznalo da već više od dva mjeseca uživa u ljubavi sa advokaticom koja je čak 10 godina mlađa od njega. Njegov prijatelj otkriva kako je nova djevojka Žiku skroz smirila, da ga nema više toliko po kafanama, jer njegova djevojka ne želi da se povlači po tabloidima, jer ona ipak radi ozbiljan posao i takva vrsta marketinga joj ne treba. Izvor je otkrio da se njih dvoje znaju dugo, da imaju zajedničke prijatelje, ali da se prije baš i nisu družili i nisu bili toliko bliski. Prije  nekih pola godine su počeli da se češće sreću te da izlaze zajedno i pojavile su se varnice, a Žika je bio taj koji je morao da se malo više potrudi.

Izvor je otkrio kako njih dvoje uživaju kada su god zajedno i da se ĆŽika promijenio otkako je sa njom, te da je prije ove veze volio da sebi da oduška, da se opust sa društvom i da uživa u vinu i žestini, ali otkako je u vezi, veoma rijetko kada izlazi i pije, te ga je nova ljubav dovela u red, te bukvalno, ne smije da mrdne od nove djevojke, a isti izvor je ispričao i ove stvari:

“Izludio se on dovoljno, i u takvim je godinama da mu prija sada mir. Oni su najprije prijatelji, pa tek onda sve ostalo. Sada je u fazi kada mu prija da ima nekog sa kim će da podijeli i probleme, i sreću, i da uživa u zajednici. Ostvaren je na svim poljima, samo eto, u ljubavi nije imao sreće, ali sada je i na tom polju ispunjen i zadovoljan. Nedavno se okupilo neko društvo i zvali smo ga, ali nije htio da dođe, rekao nam je da hoće da odmara. Ma, totalno drugi čovjek. Ono što je njemu najvažnije od svega, njegovi sinovi su lijepo prihvatili njegovu partnerku i ona njih”, završava izvor. Ipak, Žika se nedavno pojavio na jednoj proslavi, gdje mu je društvo pravila nova djevojka koju nije ispuštao iz naručja.

 

Preporučujemo