Tijelo nestalog poštara Miloša Stamatovića u Denilovgradu pronađeno je vezanih ruku na obali rijeke, pošto je policija zvanično objavila da je njegovo tijelo pronađeno Vijest koja je šokirala cijeli naš kraj, ruke su mu bile vezane. Rijeka Morača u naselju Botun. Mnoge je posebno šokirala činjenica da je Miloš sa samo 25 godina cijeli život bio pred njim, a mnogi su se raznim objavama na društvenim mrežama oprostili od mladog poštara.

 

Ipak, jedna poruka svima je na poseban način privukla pažnju, i to od mladog Podgoričanina Nikolaja Grdinića. On je na svom Facebook profilu objavio fotografiju nesretnog mladića Miloša, a u opisu objave napisao rečenicu koju nitko neće ignorirati:

 

„Tvoje ruke nisu vezane, mladiću.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ali za nas.

I oči.

usta zapela

Hodali smo.

Jer da je nas, zbog tebe bismo bili na ulici.

Bilo je mračno i loše. ”

 

 

Objava je podijeljena stotine puta otkako je objavljena i izazvala je komentare mnogih drugih korisnika koji ne mogu vjerovati koliko je mladićeva sudbina strašna. Podsjetimo, Danilovgrađanin Miloš Stamatović (25 godina), koji je radio kao poštar u Podgorici, nestao je na području glavnog grada u subotu, 17. decembra oko 6.30 sati. Njegov automobil kasnije je pronađen u mjestu Berton, nedaleko od korita rijeke Morače. Poznato je da je na lice mjesta izašao s 15.000 eura koje je trebao podijeliti umirovljenicima, a nedugo nakon nestanka pojavili su se pozivi za pomoć u pronalasku mladića.

ostatak pročitajte ovdje

Oglasi - Advertisement