Jamčevina Briana Walsha određena je na 500.000 dolara, izjasnio se da nije kriv. Djeca Ane Walš više nisu s Brajanovom majkom koja se o njima brine nakon što ih je preuzela socijalna služba.

 

Socijalna služba preuzela je djecu Ane Volš, Srpkinje za kojom se traga od 1. siječnja. Njihovu majku, kojoj se od 1. siječnja gubi svaki trag, policiji je jučer prijavio suprug Brajan koji je pritvoren zbog ometanja istrage.

 

Ana i Brian Walš imaju troje djece, svi su dječaci. Telegraf je saznao da je najstariji imao 6, a najmlađi 2 godine, a niko od njih nije imao naše državljanstvo.

 

“Trenutno su mi najveća briga njihova djeca. Samo se pitam jesu li sigurni – rekla je za američke medije Gem Mutlu, koja je s Anom i Brianom Walshom slavila Novu godinu i bila jedna od posljednjih žena u Beogradu. Rekao je da je socijalna služba preuzela njihovu djecu i da se trenutno brine o njima. Najnovija vijest je da policija pretražuje lokalno odlagalište u Peabodyju, gdje su pronašli dokaze vezane uz nestanak Anne Walsh.

 

 

Video koji su objavili lokalni mediji prikazuje istražitelje u zaštitnim odijelima i policajce sa psima tragačima kako pretražuju odlagalište otpada Newbury u Peabodyju. Policija je u nedjelju navečer objavila da je Annin suprug Brian uhićen zbog dovođenja policije u zabludu tijekom istrage.

 

Tijekom jučerašnjeg ročišta Brajanu Volš, majci troje djece iz Beograda i supruzi nestale Ane Volš, sud je priopćio da je u podrumu kuće pronađen oštećeni krvavi nož. Uhićen je i optužen za dovođenje policije u zabludu tijekom istrage.

 

Ostatak pročitajte OVDJE

Oglasi - Advertisement