Od kada se pojavio korona virus i izazvao pandemiju imali smo prilike čuti svakakve teorije zavjere i predviđanja koja su sva odreda bila zlosutna i ukazivala na to da nas u budućnosti ne čeka ništa dobro. Tako se na internetu pojavio video koji je poprilično bizaran a u kojem jedan muškarac koji se nije predstavio tvrdi za sebe da je putnik kroz vrijeme i da je došao iz 2582. godine da  nas upozori.

Ono što je fascinantno je da je ovaj čovjek na Tik Toku prikupio preko 636 hiljada pratilaca a snimci koje on postavlja imaju nevjerovatnih sedam miliona pregleda. U videu koji je najviše puta pregledan ovaj tajanstveni muškarac tvrdi da će 2026. godine doći do potpunog zamračenja naše planete koje će trajati tri dana i to zbog globalnog nestanka električne energije.

On je izdao upozorenje ljudima kako da se pripreme za momenat kada će planeta Zemlja uroniti u potpuni mrak. Njegov savjet glasi da u tom periodu potpunog mraka ni slučajno ne gledamo u nebo a posebno ne u svjetlo koje će se pojaviti iz lebdećih piramida. Također napominje da ljudi ne smiju koristiti nikakve druge dostupne izvore svjetlosti osim svijeća.

Ovaj video koji je pregledan  preko 425 hiljada puta je imao i na hiljade komentara a mnogi od korisnika ove društvene mreže su se raspitivali kakva su svijetla iz piramida i o čemu se tu u stvari radi te šta će se dogoditi kada prođu tri dana mraka. Iz komentara koji su se samo nizali je vidljivo da su mnogi povjerovali onome što ovaj muškarac prilča a neki su već počeli i da se pripremaju za Sudnji dan, kako ga nazivaju. Video pogledajte ovdje.

Preporučeno