Lludi su prilično skloni laganju i to su uglavnom neke male kako ih zovemo bijele laži koje nikome ne treba da naškode. Međutim ima i osoba koje svoje bližnje ne da lažu nego obmanjuju na surove načine a to je na svojoj koži otkrila jedna korisnica društvene mreže Tik Tok pod imenom Pris koja je shvatila da njen dečko sa kojim je bila u vezi godinu dana vodi dvostruku život i da je laže od samog početka.

https://www.tiktok.com/music/ahAAAAA-HAHAAAA-6974092128280464133

Naime ona je opisala kako je sa njim provela godišnji odmor i kada je pratio na avion koji je poletao ranije nego njegov on izgubio novčanik i mobitel. Rekao joj je da je voli i da će joj se javiti ali dani su prolazili a od njega nije bilo ni poziva ni poruke. Pošto on nije imao profile na društvenim mrežama odlučila je da njegvo ime koje je bilo specifično ukuca u Gugl tražilicu a kada je vidjela da je izašao spisak novorođenih beba gdje je on naveden kao otac ostala je u šoku.

https://www.tiktok.com/@priscilluhhbaby

Počela je d aistražuje i ukucala je ime bebine majke na fejsbuku i proonašla je djevojku a na jednoj od fotografija na njenom profilu nalazio se i njen dečko sa bebom u rukama. Što je više istraživala dobijala je i više dokaza da je on vodio dvostruki život a saznala je da je sa drugom djevojkom vezu počeo u isto vrijeme kada i sa njom.

Odlučila je da ga nazove ali su se pozivi automatski prebacivali na govornu poštu. Zamolila je svoju drugaricu da ga ona nazove sa svog broja i tada su pozivi prošli bez problema ali on na njih nije odgovarao. Pisala mu je i poruke a nakon što mu je poslala skrinšote slika koje je pronašla on je blokirao.

Preporučeno